WIMPEREXTENSTIONS:MIJN ERVARING

Wimperextensions

Oh, wat ben ik blij met mijn wimperextensions. Iedere morgen sta ik op met een mooie en frisse blik, zonder dat ik make-up draag. Ideaal voor de zomer! In deze blog vertel ik over mijn ervaring met wimperextensions.

Geen mascara en wimperkruller meer nodig met mijn wimperextensions. Het scheelt veel tijd in de ochtend en ik kan binnen no time de deur uit. Daarnaast heb je geen last meer van de zogeheten ‘panda-ogen’ tijdens de warme dagen ;-). Ideaal dus voor de zomer of als je vaak vroeg op moet staan. Sinds ik mijn extensions draag krijg ik veel complimenten van mensen om me heen. Ik merk wel dat mensen vragen hebben bij de wimperextensions. Wat zijn wimperextensions? Hoe brengen ze het aan? Is het niet schadelijk voor je wimpers? Ik heb een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen en in één blog hieronder beantwoord.

Wat zijn wimpersextensions?
Wimperextensions zijn nephaartjes die één voor één op je wimpers geplaatst worden. Je natuurlijke wimper wordt hierdoor verlengd met een extension. Een tijdrovend klusje, maar het geeft een veel natuurlijker resultaat, dan bijvoorbeeld nepwimpers.

Waar heb jij je wimperextensions laten zetten?
Ik heb mijn wimperextensions laten zetten bij Infinite Care & Lashes, een beautysalon in Zoetermeer. Ik had een aantal goede reviews over haar gelezen (waaronder bij blogger Jiami van Lifesplash) en had de website uitvoerig bekeken. Ook is het verstandig om niet alleen de salon zelf, maar ook de producten van de salon op te zoeken. Whitney, eigenaresse van Infinite Care & Lashes, maakt gebruik van het merk Mink, die bekend staan als één van de beste. Whitney is heel aardig en vooral ook professioneel.

Kan je er wel mee douchen of zwemmen?
Yep! Geen probleem. De extensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen probleem. Het is zelfs erg belangrijk om elke dag onder de douche de extensions te spoelen met water. Je huid maakt een natuurlijke vetlaag aan en wanneer je niet dagelijks je wimperextensions schoon houdt, kunnen deze vetten op de wimperextensions komen. Dit zal ervoor zorgen dat de lijm langzamerhand zijn kracht verliest en je dus onnodig wimperextensions verliest. De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is heel sterk en waterproof. Bestand tussen tegen een lange vakantie en een flinke workoutsessie.

Hoeveel extensions worden er geplaatst?
Per oog worden er tussen de 50 en 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers. Bij mij waren het er rond de 90, want ik heb veel wimpers van mezelf.

Is het niet schadelijk voor je wimpers?
Nee, het is niet schadelijk voor je eigen wimpers, míts je de extensions laat zetten in een goede salon. Het is belangrijk dat ze een lijm van goede kwaliteit gebruiken, die de wimpers niet beschadigd als de extension uitvalt.

Kan je nog make-up dragen icm de extensions?
Ja, dat kan mits de producten en make-up remover op waterbasis gebruikt. Een eyeliner, oogpotlood of make-up remover op oliebasis zorgt ervoor dat de lijm zijn kracht verliest. Hierdoor verlies je onnodig je wimperextensions. Ikzelf gebruik micellair water om te reinigen en een eyeliner op waterbasis van Gosh.

Hoe duur zijn wimperextensions?
Ik geef toe, wimperextensions zijn heel prijzig. Voor een eerste behandeling betaal je rond de € 80 (afhankelijk van de salon) en voor het bijhouden betaal je gemiddeld € 30 per sessie. Je moet er wel wat voor overhebben en ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit te duur vinden. Ik heb de prijzen van Infinite Care & Lashes hieronder neergezet.

Nieuwe set mink wimpers € 80.00
Refill behandeling binnen 2 weken € 25.00
Refill behandeling binnen 3 weken € 35.00
Refill behandeling binnen 4 weken* € 45.00

Ik raad je wel écht aan om eerst kritisch rond te kijken naar een goede salon. Sommige salons doen het misschien voor de helft, maar dat wil niet zeggen dat zij even goede kwaliteit leveren. Als het uiteindelijk niet mooi gezet is, is het alsnog zonde van je geld.

Mocht je nog vragen hebben, let me know! 🙂 Ik beantwoord ze graag!

Q: Wat vind jij van wimperextensions?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s