ENJOY FEESTMAAND DECEMBER

december

Het is december: de feestmaand bij uitstek! Geniet van deze maand, want voor je het weet is het weer voorbij…

3b86e1683b60de4531b8fe376b8b7573

LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW: het is de enige maand waarin we het toestaan én leuk vinden dat het sneeuwt in Nederland.  Want wie wil er nou niet een witte kerst? Snowboots aan en sneeuwpret beleven met je lover of vrienden. Ook honden vermaken zich meestal wel 🙂 Vervolgens lekker binnen opwarmen met een warme chocolademelk.

_dsc4061_web

 

 

 

 

 

 

 

SCHAATSEN: trek je schaatsen weer aan, want het is weer tijd om je moves te laten zien! Het lukt helaas niet elk jaar met kunstijs, maar in veel steden staan er schaatsbanen klaar. In Delft heb je er bijvoorbeeld een staan op de Beestenmarkt. Deze schaatsbaan is niet heel groot, maar wel gezellig! Ook romantisch om samen met je vriend(in) te doen?

kerstboomoptuigen

 

 

 

 

 

 

 

 

DONKERE DAGEN VOOR KERST: het zijn helaas wat sombere en donkere dagen, maar probeer hier iets leuks van te maken! Een excuus om lekker films te kijken in bed, lekker warm binnen te blijven en te genieten van elkaar. Ideale dagen om wat licht in je huis te brengen door de kerstboom op te tuigen toch? En heerlijke kerstfilms kijken!

tumblr_mb65oz4b0P1r0r6xto1_500_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEESTDAGEN: het is dé maand met feestdagen! Sinterklaas (die alweer terug naar Spanje is), kerst en Oud en Nieuw: daar moet je van genieten. Het is al een feest om vooraf de cadeaus te kopen! Inspiratie op doen door het dikke folderpakket wat je in de brievenbus krijgt en gezellig kerstinkopen doen! En met Oud & Nieuw sluiten we 2014 weer af en maken we van 2015 weer een heel mooi, nieuw jaar. We spenderen meer tijd met elkaar in deze tijd en eten veel lekkere dingen (om vervolgens in 2015 met z’n allen weer af te vallen;)

05d861d926cca183db38a953217855b9

 

 

 

 

 

 

 

Geniet van deze donkere, maar gezellige maand!!

Bronnen: csteenmetser.wordpress.com, miscellaneous.plazilla.com, schaatsbaandelft.nl, www.gopixpic.com, girlscene.nl, pinterest.com

Advertenties

Een gedachte over “ENJOY FEESTMAAND DECEMBER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s