OPMERKELIJKE BERICHTEN AFGELOPEN WEEK

26984_oldie4f6181efde592

Deze keer eens een ander blog als normaal: wat waren de meest opmerkelijke berichten van deze week? Je ziet vaak berichten voorbij komen en dan denk je ‘is dit echt waar?’. Ik heb de vijf meest opmerkelijke berichten voor je op een rij gezet  met mijn commentaar. Enjoy! 

Bericht 1: Buschauffeur levert urine in voor drugstest en blijk zwanger
Haha echt waar. Deze man had iets te verbergen want in plaats van dat hij zijn eigen urine inleverde bij een drugstest, gaf hij de urine van zijn vrouw. Hij werd gefeliciteerd, want blijkbaar was hij zwanger! Oeps… hij wist dus niet dat zijn vrouw zwanger was.. Meer lezen?
 Baby-Rasta-Hat
Bericht 2: Vrouw aangereden door eigen hond
Denk je dat je trouwe viervoeter je beste vriend is, wordt je aangereden door je eigen hond! Het overkwam een Australische vrouw 10 jaar geleden. Een advocaat hielp haar en nu krijgt ze alsnog een schadevergoeding van zo’n € 100.000. Ik denk dat de arme hond het niet meer terug kan betalen..
NZEALAND-ANIMAL-AUTO-DOGS-OFFBEAT
Bericht 3: Australische wordt verliefd op spermadonor
Er gebeurt meer in Australië: een  vrouw wilde graag dat haar kind zou weten wie haar vader was (spermadonor). Zelf is zij getint, maar haar kind is blond. Toch fijn om dan vragen voor te zijn. De spermadonor stond open voor contact en nu zijn ze als een blok voor elkaar gevallen! Zijn de ouders toch nog samen voor het kind; klinkt als een mooi sprookje! Meer lezen? http://www.nu.nl/opmerkelijk/3919294/australische-wordt-verliefd-spermadonor.html
AustralianDonorGirlfriend-500x281
Bericht 4: Indiaas ziekenhuis telt meer ratten dan patiënten
Heb jij ook zo’n hekel aan ziekenhuizen net zoals ik? Wees achteraf blij dat je hier in Nederland in het ziekenhuis ligt… In een ziekenhuis in India zijn er meer ratten dan patiënten!  Voel je het al kriebelen? Lig je daar lekker in je bed en dan zie je van die beesten voorbij kruipen.. Eerder beet in 2012 een rat een penis van een man eraf, waarna hij overleed.. http://www.nu.nl/opmerkelijk/3922648/indiaas-ziekenhuis-telt-meer-ratten-dan-patienten.html
rioolratten_800
Bericht  5: Ierse lerares niet aangenomen door drankgebruik landgenoten
In Zuid-Korea werd een vrouw van Ierse afkomst niet aangenomen, omdat haar landgenoten te veel zouden drinken. De vrouw werkt al een tijdje internationaal, maar heeft dit niet eerder meegemaakt. Uiteindelijk heeft ze nu ergens anders een baan, maar toch erg dat dit gebeurt? Achteraf moest ze er wel om lachen. Ik weet wel meer redenen om niet in Zuid-Korea te werken…
irish-drinking-hat
Ik heb me weer verbaasd over deze berichten haha. Het zijn van die opmerkelijke berichten dat je echt denkt: serieus? Ik heb de links erbij gezet zodat je verder kunt lezen, altijd leuk. Veel plezier met lezen:)

Bronnen: doof.nl. nu.nl, wtf.nl, alletop10lijstjes.nl, dvhn,nl, relatie.blog.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s