MOOIE KRULLEN? DE CURLSYS-METHODE!

30aea44714c73345ac58f46c2f99b373

Heb jij krullen van jezelf? En wil je dat je krullen wat meer volume krijgen en mooier vallen? Laat je haar dan knippen volgens de curlsys-methode! Lees hier meer over.

Mijn krullen veranderen constant! Als ik kijk naar foto’s van vroeger, ziet mijn kapsel er weer anders uit dan nu. De laatste tijd vond ik dat mijn haar minder goed krulde dan ik zou willen en wat ik gewend was. Ik twijfelde er al een tijdje aan, maar besloot het toch te doen: knippen volgens de curlsys-methode. Ik ben erg blij met het resultaat! Er moest wel minimaal 2 cm van af, maar het valt veel voller aan de onderkant.

Hoe werkt het?

  • De uiteinden van iedere vierkante cm haar geknipt in een bepaalde vorm. Hierdoor valt het haar in losse bundeltjes krullen;
  • Door de losse bundels krullen, krijgt het haar 2 x zo veel volume!

Voordelen:

  • Minder last van pluis, meer volume en veerkrachtiger haar;
  • Onzichtbare (natuurlijke) krullen worden weer zichtbaar;
  • Het valt soepeler, luchtiger.
  • 84e482b39438ea96dee52b44d471f465(1)_thumb_200x240

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben erg blij met het resultaat en zou het je zeker aanraden! Het is een bijzondere techniek; de rechterkant wordt met rechts geknipt en de linkerkant met jawel- links. Als je na de behandeling door je haar gaat, merk je dat het luchtiger is en het valt soepeler. Net zoals de meeste mensen met krullen, had ik onderaan een soort ‘stijle’ pluk. Zelfs deze pluk krult weer! Er zijn nog een paar tips die ik kreeg van de kapper die ik graag met jullie deel: was je haar liever met conditioner dan met shampoo (het liefst 1-2 keer per week). Was de bovenkant alleen met water en de onderkant met een conditioner. Je merkt hierna dat je haar sterker en voller wordt.

Wil je het ook graag laten doen? Er zijn meerdere kappers die volgens deze methode knippen. Even zoeken op google! Ik heb het laten doen bij Top Haarverzorging in Delft en ben erg tevreden!

Bronnen: tophaarverzorging.nl, pinterest,com, girlscene.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s