AFWISSELEN MET WATER

4679-572x420

Water drinken, we weten allemaal hoe goed het voor je is. Maar soms wil je wel een beetje afwisselen na al dat water. In plaats van dat je aan de frisdrank gaat zijn er genoeg alternatieven om lekker af te wisselen met water, lees ze hier!

lemon-water-gi-365-3

 

 

 

 

 

 

 

WATER MET CITROEN

Water met een paar schijfjes citroen heeft een heerlijk, verfrissend effect. Citroen geeft een lekkere smaak aan het water. Water met citroen drinken is ook nog eens heel goed voor je! Het stimuleert je spijsvertering en vetverbranding, het is goed voor je huid en goed voor de gezondheid (helpt tegen hoge bloeddruk etc.).

9388-munt_en_water

 

 

 

 

 

 

 

WATER MET MUNT EN LIMOEN

Limoen heeft net zoals citroen een sterke, zure smaak. Je kunt de limoen in stukjes snijden en dan in je water doen, of het uitpersen in je water (dan proef je het sap meer). Een paar takjes met munt zijn lekker verfrissend in het water! Als je wil dat de munt Β er lekker intrekt, laat het dan wat langer in het water zodat het water er meer naar gaat smaken. Heerlijk om ijskoud mee te nemen naar het strand!

1359357773_citroengras

 

 

 

 

 

WATER MET CITROENGRAS

Ik dronk al vaker citroengras met heet water, heerlijke thee! Maar je kunt citroengras ook heel goed met koud water samen drinken. Het citroengras heeft veel smaak en zorgt er net voor dat je water weer even wat anders smaakt πŸ™‚ Verder is citroengras heel goed voor Β je maag en darmen.

KRNWTR-met-komkommer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WATER MET KOMKOMMER

Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik kom het wel veel tegen: water met komkommer. Het schijnt heerlijk verfrissend te zijn! Het wordt vaak in combinatie gebruikt met munt, gember en citroen.

 

aardbei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is eindeloos veel fruit wat je allemaal kunt toevoegen aan je water. Zelf hou ik meer van limoen, citroen etc. maar je kunt natuurlijk ook heel goed zoet fruit toevoegen zoals aardbeien. Een beetje fantasie en je hebt een heel tropisch, verfrissend watertje!! Heerlijk om mee te nemen naar het strand of picknick. Tip: lekker veel ijsklontjes toevoegen. Heb jij nog tips?

 

Bronnen: Ingevanhaselen.nl,Β oumfeerozah.com, detuinen.nl, gouwesteekregiorovers.nl,krnwtr-drinkkraanwater.nl, health-spot.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s