HONDENFOTOSHOOT: BEESTACHTIG LEUK!

high five

© 2014 Mogi Hondenfotografie

Hoe leuk is het om samen met je hond een fotoshoot te doen? Dat dacht ik ook toen ik van vriendin Sandra hoorde dat zij dit had gedaan met haar hond. Eerder heb ik wel eens geschreven over mijn hond Baila, die helaas alweer 4 maanden geleden is overleden. Sinds een maand heb ik een nieuwe hond: Hachi, ze is een mix tussen een labrador/labradoodle. Ze is nu 12 weken oud en ze is zó schattig: dat moest gewoon vastgelegd worden. Vandaar dat ik een fotoshoot heb gedaan bij een echte ‘hondenfotograaf’!

Toegegeven: ik had niet verwacht dat ik nog zo gek kon worden op een nieuw hondje, maar Hachi heeft mijn hart veroverd. Ze is lief, speels, niewsgierig, slim en heeft een waar jachtinstinct! Weer een compleet, nieuw karakter en anders dan Baila. Ze is echt een klein tijgertje! Het is wel leuk om weer een totaal andere hond mee te maken. Zelf maak ik ook veel foto’s van haar, maar bedacht me dat ze nooit zo mooi konden zijn als die van een echte ‘hondenfotograaf’. Nu is ze nog zo klein, dat is iets kostbaars. Dus besloten we om een fotoshoot te doen bij ‘Mogi Hondenfotografie’.

© 2014 Mogi Hondenfotografie

© 2014 Mogi Hondenfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met mijn vriend en stiefvader gingen we het Delftse Hout in, haar favoriete park om lekker te ravotten. We spraken hier af met Monique Gidding, de hondenfotograaf. Vol passie had ze haar camera al gereed om Hachi te fotograferen. Ik kon echt merken dat ze een echte hondenliefhebber was. Voorafgaand aan de fotoshoot vroeg ze mij al per mail of ik een verhaaltje wilde vertellen over Hachi. Ze gaf aan dat ze zich dan alvast een beetje kon inleven en voorstellen wie Hachi was. Dat geeft al aan hoe goed ze bezig is met haar werk! Hoe leuk is het om van je passie je werk te maken? Als hondenliefhebber kan ik me voorstellen dat dit een superleuke job is om elke keer weer een hond op de foto te zetten!

© 2014 Mogi Hondenfotografie

© 2014 Mogi Hondenfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden een hele leuke avond en het was leuk om samen ideeën te bedenken om Hachi zo leuk mogelijk op de foto te krijgen. Je probeert op elke mogelijke manier haar aandacht te trekken, dat is soms best moeilijk voor zo’n energieke puppy. Vooral als ze op haar favoriete plek is! Ik heb er echt plezier in gehad zo’n fotoshoot gezellig samen.

© 2014 Mogi Hondenfotografie

© 2014 Mogi Hondenfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook een hond waar je graag mee op de foto zou willen? Ik zou je Moniek zeker aanraden! Bij heel foto’s dacht ik: ‘dit is nou echt Hachi’. Bovendien krijg je zelf zelden zo’n mooi resultaat, of je staat er zelf niet op. Terwijl het juist leuk is zo’n aandenken van jullie band. Meer info? Check haar site http://mogihondenfotografie.nl/

© 2014 Mogi Hondenfotografie

© 2014 Mogi Hondenfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot slot: ik heb al eens eerder over de film ‘Hachi’ geschreven. Als je deze nog niet gezien hebt, ga zeker even kijken: echt een tranentrekker!

Advertenties

6 gedachtes over “HONDENFOTOSHOOT: BEESTACHTIG LEUK!

 1. Hele mooie foto’s!
  Lijkt me ook erg leuk om dit met mijn eigen hond te doen!
  De film Hachi is inderdaad echt een tranentrekker.
  Super mooi om te zien dat de band tussen de hond en het baasje zo sterk is.
  En dat Hachi bleef wachten op zijn baas, dat vind ik echt zo bijzonder!
  Leuk artikel!
  Liefs!

  • Hee Renate, dankjewel! Is zeker een aanrader om te doen met je hond,euke ervaring samen! Ik ook, elke keer als ik de film kijk krijg ik tranen in mijn ogen. Geniet lekker van je hondje! Liefs, Cindy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s