WK SHOPPEN: TRENDY ORANJE

04-oranje_feestBen jij al klaar voor het WK? De eerste wedstrijd speelt Nederland tegen Spanje op vrijdag 13 juni om 21.00 uur. Dat wordt spannend! Altijd gezellig: met z’n allen in spanning en juichen voor Nederland. Maar dan moet je er natuurlijk wel helemaal klaar voor zijn (in fashionable WK-kleding). We willen natuurlijk wel dat Nederland gaat winnen toch? Hieronder alvast wat inspiratie, ga lekker WK shoppen!

 

Supertrash jurkje, te koop bij ah.nl/supertrash.nl € 10

Supertrash is natuurlijk weer van de partij en werkt dit jaar samen met Albert Heijn om haar jurkjes te verkopen. Het jurkje is aan twee kanten te dragen! Te koop bij ah.nl/supertrash.nl voor € 10.

wk-pak-roy-dondersDe huispakken van Roy Donders zijn ongekend populair. De stylist van het zuiden heeft voor het WK dit jaar een deal gesloten met Jumbo supermarkten. Snel rennen naar de supermarkt, sparen en voor € 10 erbij heb jij (of je vriend) zo’n pak. Zit vast heel lekker 🙂

Flagdress_Zeeman (1)Deze ‘flagdress’ is te koop bij de Zeeman! Je kunt er mee juichen, maar je kunt de vlag ook zo in elkaar zetten dat je een vlaggenjurkje hebt. Leuk opleuken met oranje details en voila! € 10

 

flagsibleDit zijn nou echt stijlvolle, mooie WK-jurkjes voor iedere vrouw. Elk jurkje is net iets anders en kun je dus aanpassen op wat bij jou lichaam past. De jurkjes zijn populair en kunnen naast het WK nog lang doorgedragen worden. Hier val je mee op a lá maxima! Ze zijn helaas wel iets duurder, alle varianten zijn € 54,95. Voordeel is wel dat het geen ‘one size fits all’ is.  Bestellen? flagsible.com.

Mijn favoriet is er: de jurkjes van flagsible. Helaas wel een beetje duur:) De vlaggenjurkjes zijn bij veel winkels te zien, leuk ze dan op met veel oranje accessoires. Ik heb er zin in! Jij ook?

oranje-fan-getty-146299464

B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ronnen: ah.nl, supertrash.nl, jumbo.nl, flagsible.com, allesvoororanje.nl

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s