MOEDERDAG: VERWEN JE MOEDER!

moederdag1

Vergeten jullie het niet: a.s. zondag 11 mei is het alweer Moederdag! De dag om jouw moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Ik geef je tips hoe je jouw moeder kunt verrassen:)

Toegegeven: het is allemaal commercieel: Moederdag, Valentijnsdag, Vaderdag, Secretaressedag. Eigenlijk moeten we (vooral je ouders) altijd in het zonnetje zetten. Want dat respect verdienen ze! Maar toch op zo’n dag als Moederdag is het toch leuk om haar net wat extra in het zonnetje te zetten. Want moederliefde is uniek πŸ™‚

de_liefde_van_de_moeder_groeit_kaarten-r1a40ee082ab24f4e8c916ecf6987f003_xvuak_8byvr_324

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijtje op bed: okΓ© het is clichΓ©, maar het blijft natuurlijk leuk om Moederdag mee te beginnen. Β Wordt eerder wakker dan je moeder en Β verras haar eens lekker met een ontbijtje. Doe het dan wel origineel met een zelfgemaakte smoothie, zelfgebakken broodje en iets erbij wat haar favoriet is. Mijn moeder is bijvoorbeeld gek op drop! Houdt jouw moeder van chocola? Maak een hartje met deze chocolaatjes. Of maak een gebakken ei in de vorm van een hart (daar zijn vormpjes voor) en maak er een gezicht in! Zo kan ze haar dag al met een lach beginnen πŸ™‚

Uitgelicht CDP-Moederdag-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verras haar door samen gezellig te gaan ontbijten aan het strand of buiten in het park! Schrijf een lief gedichtje voor haar op een kaart. Zelf maak ik vaak een persoonlijke kaart via Greetz met een persoonlijke foto en tekst. Vaak doen deze kleine dingen moeders juist zo veel! Maak er wel een persoonlijke tekst van, ook al rijmt het niet allemaal. Dat raakt veel meer dan zo’n standaardgedichtje of tekst.Vertel haar waarom ze zo bijzonder voor jou is als moeder, want dat verdient ze!

moederdag kaartje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf vind ik het altijd leuk om een belevenis cadeau te doen. Op dit moment zit ik midden in een drukke periode (afstuderen, scriptie) en daardoor schiet het er bij in om samen wat leuks te doen. Hoe leuk is het dan om samen gezellig iets te gaan doen? Een leuk cadeau!
Ga bijvoorbeeld samen:

  • naar de sauna;
  • een chocoladeworkshop doen;
  • uiteten waar ze haar lievelingsgerecht serveren;
  • genieten van een high tea;
  • tussendoor oude foto’s bekijken van vroeger;
  • heerlijke brownies maken, om ze vervolgens daarna (allemaal!) op te eten;
  • naar haar favoriete film/serie kijken. Ja, ook al vind je het zelf niks;
  • inspelen op haar hobby’s en daar een workshop op uitkiezen.

Kan je geen keuze maken? Maak een lijstje en laat je moeder kiezen! Dan kan ze zelf haar ideale dag samenstellen. Of natuurlijk een waardebon voor later. Zorg dat je samen genieten van deze gezellige dag en vergeet niet dat het al over 2 dagen is! Succes met jullie aankopen:) Hebben jullie nog tips? Deel ze onderaan het blog!

mum-quote

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dit kaartje ben ik het volledig eens. Mijn moeder en ik zijn niet in alle opzichten hetzelfde, maar zie wel dat we met sommige eigenschappen overeenkomen. Ik ben trots op mijn moeder en trots dat ik met dingen op haar lijk. Zij heeft mij immers gemaakt wie ik nu ben. En het maakt niet uit hoe oud je bent, van je moeder leer je nog elke dag! Hieronder nog even een foto van mijn moeder en ik. Mam, love you!

mam en ik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen: vbnow.nl, concertgebouw.nl, destapsteen.nl, destapsteen.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s