MYSTERY DINNER: EEN VERRASSEND AVONDJE UIT

mt_fotowebsite

Stel je voor, je weet dat je vanavond uit eten gaat, maar je weet de locatie niet! Je hebt ook geen idee wat je gaat eten. Word je verrast door de Italiaanse keuken of toch misschien de Franse? Het enige wat je wel weet is dat je gaat eten.  Maar waar… Een bosrijk gebied? Op het strand? Of toch een verlaten pand? Dat weet je nog niet, 24 uur van tevoren krijg je bericht van de verzamellocatie… Klinkt spannend toch? ‘Mystery Dinner’ it is!

Het is een heel gaaf concept: Mystery Dinner is opgezet door Jeroen, Laura en Lynn. Jeroen zorgt voor de productie, de locaties. Laura zorgt voor de vormgeving en Lynn is de keukenprinses. Samen zorgen de ondernemers voor een waar belevingsconcept. Toen Laura, een van de 3 ondernemers en tevens vriendin van mij, het concept vertelde was ik meteen enthousiast! Zo wordt ui teten gaan een echte belevenis…

Ik wil het zeker gaan proberen, hoe leuk is het om zo verrast te worden? De hele dag haal je allerlei scenario’s in je hoofd waar je vanavond gaat eten en wat je gaat eten, want dan weet je niet! Uit eten gaan is leuk, maar tegenwoordig wil je toch steeds meer een beleving eromheen, geëntertaind worden. Ik zie mezelf al helemaal zitten ergens in the middle of nowhere te genieten van een wijntje en 5-gangendiner… Wat ook fijn is dat Mystery Dinner vooral werkt met verse biologische- en streekproducten. Verantwoord mysterieus eten dus!

MT_logo_groot_FC

Voorlopig zijn de volgende data bekend van de ‘Mystery Dinner Events’:

  • Delft: Zaterdag 3 mei
  • Rotterdam: Vrijdag 6 juni
  • Den Haag: Donderdag 3 juli

Kosten? € 50 voor een 5-gangendiner

Wil jij je ook graag laten verrassen? Aanmelden en voor meer info kijk op www.mystery-dinner.nl of via facebook.com/mysterydinner

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s