OUTFIT INSPIRATIE POST

CarrieKleding wat leuk staat, maar vooral heerlijk zit. Ik ben er gek op! Fashionable comfi outfits zijn mijn favoriet, vooral als ik een drukke dag heb. Geen sliertjes, patroontjes of glitters everywhere, maar basic kleuren die overal goed bij passen!

Één van mijn favoriete basic-kledingwinkel is toch wel H&M. De kwaliteit van sommige kledingstukken is niet altijd om over naar huis te schrijven (ik noem rafels of broeken die snel rekken), maar over het algemeen slaag ik daar altijd erg goed! Ik heb voor vandaag een outfit uit de H&M webshop samengesteld om inspiratie uit op te doen.

image

Broek. 29,95
Shirt. 4,95
Tas. 29,95
Armbanden 4,95
Nagellak 3,95

Q: Wat is jouw favoriete basic kledingwinkel?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s