5 X BEAUTY ON A BUDGET

header3Maskertjes, crèmetjes en sprays. Tegenwoordig zinken we in al deze producten waar ook nog een flink prijskaartje aan hangt. Hoe kan je toch jezelf verwennen zonder veel uit te geven? Check snel deze tips!

1 LONKENDE LOKKEN

Kijk je nu naar je haar en denk je ‘mwehhh’? Ik wel! Er is een hele natuurlijke manier om je haren glans terug te geven. Ben je een brunette? Breng 1 of 2 kopjes sterke biologische koffie op je haar aan en laat het 20 minuten inwerken. Spoel het uit en je hebt je natuurlijke glans terug. Voor blondines: Was je haar met een mengsel van ½ water en ½ citroensap. Spoel het daarna uit en ook hier heb je je glans terug. Because you’re worth it 😉

 2 FRESH FACE

Ook je huid kan wel een oppepper gebruiker. In de wintermaanden droogt je huid flink uit. Hoe ga je dat te lijf? Pak een avocado plet/smash deze, voeg er wat honing aan toe en maak het tot een mengsel. Breng dit mengsel aan op je gezicht, 10 minuten laten zitten, afspoelen en klaar!

3 FACE LIFT

Nee geen stress, ik vraag je niet een schaar en een mes te pakken, alleen wat eiwit. Breng wat eiwit aan op je gezicht, 10 minuten in laten trekken en afspoelen. Volgens deskundigen zorgt dit ervoor dat je gezicht aanscherpt, je teint verbetert en je huid hydrateert. Egg-celent!

4 HEERLIJKE HUID

Weg met de sinaasappelhuid! Meng rozemarijn, groene thee, een theelepel koffie, een theelepel appelazijn en een theelepel teunisbloemolie en breng dit mengsel aan op je huid. De bloedtoevoer wordt gestimuleerd en je huid wordt ontdaan van giftige stoffen.

5 EYE CATCHER

Oh those dark circles! Iedereen die wel eens last heeft van donkere kringen en wallen, raise your hand! We hebben allemaal al wel eens gehoord van komkommers om dit weg te werken, maar een kleine peeling kan ook geen kwaad. Een kleine korrel scrub zoals gemalen amandelen en wat magere melk kan die donkere vlek ook verminderen. Ga er voorzichtig mee om, het is een gevoelig gebied.

p-budget-beauty-tips-l 

Q: Heb je zelf nog tips? We zouden ze heel graag horen!

 

Bron: Allwomenstalk

Foto 1 & Foto 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s