HIPPE-LAPTOPHOEZEN.NL: HET RESULTAAT VAN MIJN HOES

label_nieuw

Een paar weken geleden gaf ik aan in mijn blog dat ik een nieuwe laptop had en daarbij snel een stijlvolle laptophoes nodig had. Via Hippe-laptophoezen heb ik er een ontworpen en besteld. Eerder heb ik jullie laten zien welke stoffen ik heb gebruikt en in dit blog laat ik jullie het resultaat zien van deze hippe hoes!Β 

Het was een creatief proces om de hoes via de site te maken. Je moet er wel even de tijd voor nemen; je hebt zo veel keuze tussen alle materialen. Vanaf het moment dat ik klaar was en had betaald keek ik uit naar de post. Ik was zo benieuwd naar deze hoes en wilde maar al te graag mijn laptop in dit juweeltje stoppen. Na ongeveer een week kreeg ik een verzendbevestiging: de laptophoes was onderweg. Bij elk busje wat de straat binnen reed, wilde ik al naar de deur sprinten en mijn pakket in ontvangst nemen. En ja hoor, daar was hij, de bezorger van mijn Β laptophoes. Handtekening zetten en gretig pakte ik het pakket aan… snel openmaken!!

Alleen de buitenkant zag er al leuk uit: de hoes was leuk ingepakt met een soort zilver cadeaupapier met witte stippen. Het voelde echt als een cadeautje wat ik open mocht maken! Snel maakte ik het open en daar was de laptophoes. Netjes opgevouwen en met een leuke pen erbij van Hippe-laptophoezen. Ik pakte mijn laptop en deed het in de hoes: nu hopen dat het allemaal zou passen. En ja hoor, alles was goed! Helemaal blij, zie hieronder het resultaat.

_DSC0265

Voldoet het aan mijn verwachtingen? Zeker, ze overtreffen mijn verwachtingen zelfs! Het materiaal van binnen is dikker dan verwacht, hierdoor wordt mijn laptop goed beschermd. Verder is er aan de voorkant een aparte rits bevestigd waar ik mijn muis, oplader en usb in kan doen. Hierdoor blijft alles op zijn plek en raak ik niet zo snel iets kwijt (wat mij nogal vaker gebeurt..) Van het vrolijke patroon kreeg ik al helemaal zin in de lente, zeker met het zonnetje van de afgelopen dagen. Vlinders, daar ben ik gek op en die zie je goed in het patroon terug. Het is altijd even afwachten als je combineert wat het resultaat is, maar ik ben er erg blij mee! Het vrolijke, lieve roze staat goed bij het patroon en het kant maakt het helemaal af.

Wat ik heel fijn vond, is dat Ilse van Hippe-laptophoezen eerst nog even contact met mij opnam over de plek waar ik het kant en het strikje precies wilde. Zij heeft toen foto’s gemaakt van de verschillende opties en naar mij gemaild. Hierdoor kon ik zelf een goede keuze maken wat ik het liefste wilde. Het is fijn dat ze dit even overlegde, zodat ik helemaal tevreden kon zijn met mijn hoes. Ik heb toen ook besloten om i.p.v. een strikje een lintje te doen die doorloopt, uiteindelijk een veel leuker resultaat!

_DSC0262

Als je een laptop of ipad hebt en je wilt iets origineels, zou ik jullie zeker aanraden om een hoes te bestellen bij Hippe-laptophoezen. De kwaliteit van de hoes en de service is goed en je hebt echt iets wat bij je past. Ik vind mijn hoes echt een ‘cindy’-hoes. Als je ook enthousiast bent na het zien van mijn hoes wees dan snel, want je hebt nog tot morgen om te reageren op onze actie! Zaterdag om 16:00 uur maken we de winnares bekend van de waardebon van 15 euro. Nieuwsgierig?Β www.hippe-laptophoezen.nl

winactie hippelaptophoezen

Advertenties

2 gedachtes over “HIPPE-LAPTOPHOEZEN.NL: HET RESULTAAT VAN MIJN HOES

  1. Helaas te laat voor de winactie, maar jouw hoes ziet er tof uit zeg. Ook leuk dat hippe laptophoezen het persoonlijk houdt door jou te vragen naar je voorkeur. Zo krijg je echt iets unieks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s