EVENT: THE WATERFRONT – GRAND CAFE ENGELS ROTTERDAM

1620688_648291531897581_571188209_n

The Waterfront staat bekend om zijn evenementen op spectaculaire locaties als het Amstel Hotel, het Hilton en het Tropen Museum. Veel nationale en internationale beroemdheden hebben wel eens een the Waterfront evenement bezocht en dit keer kun jij ook aanwezig zijn bij een van de exclusieve evenementen. Lees verder voor meer info!

7 maart is het weer tijd voor een evenement van The Waterfront en wat voor eentje. Niemand minder dan DJ Michael Mendoza en Fajah Lourens zullen de avond van muziek voorzien. VIP tafels zijn helaas uitverkocht, maar er zijn nog gewone tickets verkrijgbaar. Wil jij bij dit exclusieve Waterfront event aanwezig zijn? Klik hier om kaartjes te kopen!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/581662025256653/594243717331817/?notif_t=plan_mall_activity

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s