THE FAIRY TALE TAG

foto 3 (1)Ik kon niet wachten tot ik eindelijk deze tag uit kon voeren! Ik zag ‘m al bij andere bloggers voorbijkomen en nu ga ik hem ook doen. De Fairy Tale Tag!

De Fairy Tale Tag houdt in dat je verschillende vragen over jezelf beantwoord, geïnspireerd op een aantal Disney figuren. Laten we meteen beginnen!

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?
Ik vind het heerlijk om er af en toe op uit te gaan, maar ik zit toch liever binnen met een filmpje of een groep vrienden. Ik moet wel zeggen dat als ik één dag binnen zit, ik wel even naar buiten moet. Frisse neus halen!

De Wolf en de zeven geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Ja héél makkelijk, haha. Ik geloof mensen snel en trap overal in. Ook laten mensen (vooral collega’s op werk) mij vaak schrikken.

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Nope, geen broers of zussen. Aan de ene kant wel jammer, maar wel heerlijk rustig. 🙂

foto 4

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Passie, absoluut! Ik vind het mooi als mensen hun dromen najagen.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Vis! Zowel om te zien als op mijn bord. Glibberige en slijmerige dieren, bleh! Ik lust ook geen vis. Iedere keer als ik de Shabu Shabu binnenloop probeer ik weer een stukje, maar so far nog vrij weinig zeedieren die mijn smaakpapillen weten te raken. Kibbeling, witvis en dan houdt het wel zo’n beetje op.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Een heeeeeleboel! Vooral in de vensterbank hebben wij kleine plantjes staan en in de woonkamer twee grote kamerplanten. Ik ben gek op bloemen, maar die staan vooral in de lente/zomer in ons huis. Ik kan heel blij worden van een mooie bos bloemen!

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Ja, ik heb twee katten: Snoetje (11) en Peppie(19).

foto 1 (1)

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik eis soms teveel van mezelf en leg de lat erg hoog. Ook kan ik vaak ongeduldig zijn.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Zo pfoe. Lastig deze. Ik heb aan de ene kant heel veel wensen en aan de andere kant ook weer niet. Het is goed om doelen voor jezelf te stellen, maar je moet ook altijd dankbaar blijven voor wat je tot nu toe (bereikt) hebt. Mijn persoonlijke wens is mijn HBO Communicatie studie af te ronden en om de mensen die ik nu om mij heen heb, nog lang om mij heen te houden. Ook hoop ik dat Pretty Minds steeds beter belezen gaat worden, natuurlijk :-).

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Geen idee! Mijn ‘normale’ leeftijd is 20. Ik word vaak ouder geschat, maar zeker met vriendinnen kan ik me ook weer een zestienjarige voelen. Hangt echt van mijn bui af.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Van al mijn tastbare spullen is mijn laptop mijn meest waardevolle bezit. Daar heb ik zelf lang en hard voor gespaard, wat voor mijn gevoel de waarde groter maakt. Ook ben ik blij dat ik een goede gezondheid ‘bezit’ (voor zover je dat zo kunt zeggen). Dit wordt vaak vergeten door mensen, maar als ik iemand op straat zie met een ernstige beperking knijp ik altijd even in mijn handen dat met mij en de mensen om mij heen niks ernstigs is gebeurd of overkomen.

foto 2 (2)

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Ik denk dat bijna niemand over zichzelf zegt dat hij of zij een lui persoon is. Ik heb meerdere baantjes en prop vaak meer uur in de week dan mogelijk is, maar het is geen medaille waard. Er zijn altijd mensen die veel harder werken en langere diensten draaien, dus als ik het daarmee vergelijk werk ik ‘gemiddeld’. Ik stop wel altijd veel moeite in mijn projecten. Als ik ergens voor ga, ga ik er ook 1000% voor!

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Hangt echt van het feestje af. Ik ben geen type die donderdag t/m zondag gaat stappen, maar met een leuke groep vriendinnen vind ik het wel erg gezellig! Als je me laat kiezen tussen een vriendinnenavond op de bank of een nacht stappen, kies ik vaak toch voor het eerste. Veel gezelliger en persoonlijker.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Neuh, niet echt. Ik vind het heerlijk om te shoppen, helemaal als ik goed slaag in mijn favoriete winkels. Maar na zo’n lange shopmiddag vind ik het ook wel weer genoeg. Ik besteed niet ieder weekend met mijn neus in de Vogue om de laatste modetrends op te schrijven. Kleding moet voor mij mooi staan, maar vooral ook lekker zitten! Comfort boven fashion, hihi.

disney

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Uhh… Dapper? Geen idee. Ik zou van mezelf wel meer nieuwe dingen moeten proberen. Ik maak toch vaak veilige keuzes. Of je echt dapper of moedig bent kunnen anderen beter over mij zeggen denk ik.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja, redelijk. Iedereen heeft wel ’n gevoelige kant denk ik. Maar als ik mezelf vergelijk met een aantal vriendinnen van mij, ben ik wel vrij nuchter. Ik zal niet heel gauw in paniek raken of in huilen uitbarsten om iets kleins.  Ik ben over veel onderwerpen, zoals geloof en cultuur, lekker nuchter. Ieder zijn geloof en principes, toch? 🙂

Q: Kies zelf een leuke vraag uit en beantwoord deze in de comments! 

Foto’s: WeHeartIt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s