BUBBELBADBIOSCOOP IN AMSTERDAM

header-image-1Nederland is in het trotse bezit van een bubbelbad bioscoop. Met 21 hottubs, 21.000 liter water, 150 badjassen en 2 bioscoopschermen is het een aardige gelegenheid, de Hot Tub Movie Club (HTMC)

Vanaf 6 tot en met 9 maart kun je in het Machinegebouw op het Westergasterrein met vijf vrienden in een hottub plaatsnemen en naar een film kijken. Hot Tub Movie Club is gebaseerd op het populaire filmconcept uit Londen. Joep Verbunt: ‘Ik heb twee jaar in Londen gewoond waar veel bijzondere evenementen worden georganiseerd. Nu ik in Amsterdam woon mis ik de creativiteit en aanbod van dit soort concepten. Ik heb daarom besloten om het zelf te organiseren.’

media_xl_2083622

download

Als de film afgelopen is en je het warme bad weer wilt verlaten, is er een echte badjasafterparty, waar je nog uren kan dansen op de muziek van een DJ. 6 Maart wordt er afgetrap.. ehh afgebubbelt met de film Best Night. Koop hier je kaarten!

 

Advertenties

2 gedachtes over “BUBBELBADBIOSCOOP IN AMSTERDAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s