VERWACHT IN FILMLAND

movie-collage-2010

Ook in het nieuwe jaar komen er weer nieuwe grappige, dramatische of spannende films uit in de bioscopen. Pretty Minds heeft een aantal must-see films op een rijtje gezet waaronder Toscaanse Bruiloft en Captain America; voor ieder wat wils!

Toscaanse Bruiloft

Sanne is weddingplanner en runt samen met haar vader en stiefmoeder Casa Matrimonio in het prachtige Toscane. Hier komen mensen samen om het leven en de liefde te vieren. Het hoogtepunt van ieders bezoek is natuurlijk de ultieme Toscaanse Bruiloft. Met: Sophie van Oers, Jan Kooijman, Simone Kleinsma, Diederik Ebbinge, Lieke van Lexmond, Carolien Spoor, Dirk Zeelenberg, Martine Sandifort, Matteo van der Grijn, Ernst Daniel Smid, Ruud Feltkamp, Dionisio Matias, Medi Broekman en Joy Wielkens.

Vanaf 30 januari 2014 te zien in de bioscopen.

American Hustle

American Hustle is de nieuwste film van Oscargenomineerd regisseur David O. Russell (Silver Linings Playbook) over de befaamde ‘Abscam’ undercoveroperatie van de FBI eind jaren ’70. Met: Christian Bale, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Amy Adams en Jennifer Lawrence.

Vanaf 6 februari te zien in de bioscopen.

That Awkward Moment

Wanneer Mickey gedumpt wordt door zijn vriendin besluiten zijn twee beste vrienden Jason en Daniel hem te steunen door een pact te sluiten waarbij ze samen zo lang mogelijk single blijven. Al snel komt de liefde om de hoek kijken en valt dit plan in het water. Met: Zac Efron, Michael B. Jordan en Miles Teller.

Vanaf 13 februari te zien in de bioscopen.

Captain America: The Winter Soldier

Na de grote gebeurtenissen in New York met The Avengers, zien we in Marvel’s Captain America: The Winter Soldier hoe Steve Rogers, aka Captain America, een rustig leventje leidt in Washington D.C. Hij gaat samen met the Black Widow de strijd aan om een groot complot te ontmaskeren. Ze komen tegenover professionele huurmoordenaars te staan die op hen zijn afgestuurd om ze te stoppen. Met: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell with Robert Redford as Alexander Pierce and Samuel L. Jackson as Nick Fury.

Vanaf 27 maart te zien in de bioscopen.

Muppets Most Wanted

Chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine — ’s Werelds Nummer Eén Crimineel en een exact evenbeeld van Kermit — en zijn achterbakse handlanger Dominic, ook wel bekend als Nummer Twee, gespeeld door Ricky Gervais. Nadya, een pittige gevangenisbewaarder wordt in de film door Tina Fey gespeeld, en Interpol-agent Jean Pierre Napoleon wordt neergezet door Ty Burrell.

Vanaf 16 april te zien in de bioscopen.

Info via pathe.nl

Advertenties

Een gedachte over “VERWACHT IN FILMLAND

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s