CONCERT: WILL.I.AM.

foto 3 (2)

“I gotta feeling, that tonight is gonna be a good night. That tonight is gonna be a good good night!” Zondagavond waren bloggers Cindy, Lisa, Lisanne en ik naar het concert van Will.I.Am in de Heineken Musical Hall in Amsterdam gegaan en wij hebben een top avond gehad! 

Eeuwen geleden kochten we de kaarten voor het concert van de R&B-zanger, dus ik was het alweer helemaal vergeten. Vorige week sloeg ik de bladzijde in mijn agenda om en daar stond heel groot: WILL.I.AM CONCERT! Oh ja! Hele leuke verrassing in de drukke decembermaand. Voordat we naar het concert gingen, konden we nog even genieten van Lisa haar kookkunsten. Zij had een hele lekkere lasagne voor ons klaargemaakt.

foto 4 (1)

Will.I.Am kwam niet alleen. In zijn voorprogramma stonden Leah McFall, één van de deelnemers van The Voice UK, en Fritz The Face. Wie? Precies. Wij hadden ook geen idee. We besloten daarom iets later te komen, zodat we niet van die stalpoten zouden hebben.

Slechts acht minuten later dan gepland (21:08 uur) kwam de zanger het podium opgelopen. Of nouja opgelopen…. De zanger verscheen in een groot rond gat in het doek met het nummer #thatPOWER. Het decor bestond uit twee grote witte hoofden waar Will.I.Am. zijn hoofd op geprojecteerd werd. Hij heeft praktisch alleen maar samenwerkingen uitgebracht de laatste tijd, dus de zanger(es) die de vocals verzorgt in zijn mixes verscheen steeds op het doek erachter.

foto 3 (1)

Later op de avond klom hij zelf ook de DJ booth in. Dit was het gaafste stuk van de avond! Van Nirvana tot Lady Gaga, alles kwam voorbij in zijn mixen. Na een half uur verdween het enorme witte hoofd weer naar achter en kwam de zanger naar het midden van het podium toegelopen. Het nummer “This Is Love” werd gestart en iedereen keek verwachtingsvol naar het podium… En ja hoor, daar kwam ze aangelopen! Niemand  minder dan: Eva Simons. Ze zong waanzinnig goed, alleen jammer dat haar microfoon zo zacht stond.

Om 22: 15 uur kondigt Will.I.Am het laatste nummer aan. NU AL?! Hij verdwijnt van het podium, maar het zaallicht blijft uit. Na een korte video van Will.I.Am en Miley Cyrus, dat op het doek geprojecteerd werd, kwam de zanger teruggelopen in een witte outfit om nog één laatste nummer te zingen. Samen met Leah McFall en Eva Simons zingt hij de Black Eyed Peas-hit “Where Is The Love”? Alle telefoons werden tevoorschijn gehaald om sfeer te creëren en na dat nummer was het concert dan echt voorbij.

foto 1 (6)

Na het concert was er nog een afterparty met niemand minder dan Fritz The Face achter de draaitafel. En wat bleek? Hij was onwijs leuk! Hij mixte  latinbeats door allerlei bekende nummers. Een aanrader om even zijn soundcloud te beluisteren! Aangezien het heel druk was bij de garderobe besloten we hier nog even lekker te dansen! Een  hele leuke afsluiting van een hele leuke avond!

Q: Wat is jouw favoriete nummer van Will.I.Am?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s