AMSTERDAM DANCE EVENT 2013 LIVE SETS

amsterdam_dance_event-1920x1080

Amsterdam is vorig weekend zwaar getroffen met allerlei toffe Dance feestjes, want het was weer tijd voor het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Toonaangevende en opkomende (Nederlandse) DJ’s zijn volgeboekt tijdens het grootste internationale club festival ter wereld. En niet alleen dat, ook grote namen achter de schermen (denk aan platenmaatschappijen) zijn aanwezig tijdens de ADE conferenties om met elkaar te debatteren over hun vakgebied. In dit artikel kun je verschillende live sets vinden van DJ’s als Hardwell, Calvin Harris, Steve Angello, TiΓ«sto, W&W, The Flexican en heel veel meer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s