VIDEO: OPENINGSAVOND NEDERLANDS FILM FESTIVAL 2013

screenshot Carice & HalinaWoensdagavond 25 september vond de openingsavond plaats van het Nederlands Film Festival 2013. Half bekend Nederland was naar Utrecht afgereisd om de première van Hoe Duur Was De Suiker op het witte doek te bewonderen. Pretty Minds was erbij om verslag te doen van de feestelijke avond! 

Hoe Duur Was De Suiker is een historisch drama over twee jonge vrouwen in het achttiende-eeuwse Suriname. De blanke Sarith en haar lijfslavin Mini-Mini wonen op de bloeiende suikerplantage van Sariths familie. De constante dreiging van aanslagen door weggelopen slaven bedreigen het beschermde plantageleven.

Advertenties

Een gedachte over “VIDEO: OPENINGSAVOND NEDERLANDS FILM FESTIVAL 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s