EEN GEZONDE, NATUURLIJKE HUID MET ALOË VERA

Aloe-Vera-Gel

Wil jij ook een natuurlijke, gezonde huid die straalt? Gebruik Aloë Vera producten! Aloë Vera is een eeuwenoude plant die voornamelijk voorkomt in warme landen. Het sap van deze plant is rijk aan vitaminen. Verder heeft Aloë Vera sap een ondersteunende, verzachtende en herstellende werking op de huid. Deze producten zijn te koop bij De Tuinen en zal ik in mijn artikel beschrijven.

Aloe vera creme

Ik heb een droge huid en Aloë Vera is heerlijk vochtinbrengend. Ik heb veel geëxperimenteerd met dagcrèmes van bekende, dure merken. Maar sinds ik Aloë Vera crème van De Tuinen heb gebruikt, wil ik niets anders meer! De crème is conserveringsvrij en bevat geen kleurstoffen. In deze crème zit een groot abstract aan puur Aloë Vera sap. De crème is vochtinbrengend en dus zeker geschikt als je net als mij een droge huid hebt! Geschikt voor de dag en nacht. Prijs: € 14,79 voor 120 ml.

Serum

Voor de huid onder mijn ogen gebruik ik een Aloë Vera serum. Het is goed om de huid onder je ogen met een serum te behandelen, omdat de huid onder je ogen erg dun is. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig per keer; één keer pompen is genoeg. Masseer het serum goed  in onder de ogen met je vingertoppen. Let op: de huid onder je ogen is een kwetsbare huid. Het heeft een heerlijk vochtinbrengende werking en een wake- up effect. Gebruik dit net als de crème zowel in de ochtend als avond. Prijs: € 11,50 voor 50 ml.

masker

Een gezond masker is essentieel voor een gezonde huid die straalt. Ik breng ongeveer 1-2 keer in de week een masker aan. Dit gelmasker van Aloë Vera opent de poriën voor een optimale reiniging en heeft een verfrissende werking. Voor een zijdezachte huid! Tip: ga eens slapen met een masker. Je huid heeft dan de hele nacht de tijd om het masker op te nemen. Prijs: € 7,80 voor 75 ml.

 

Ik vind de producten van Aloë Vera heerlijk vochtinbrengend en verfrissend. Ik zou het jullie zeker aanraden! De producten zijn te koop bij De Tuinen, waar je zeker bent van natuurlijke producten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Op de website http://www.detuinen.nl zijn deze week bovendien veel aanbiedingen op Aloë Vera producten. 

Bronnen foto’s:

  • aromatherapie-info.com
  • detuinen.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s