WAT ZIJN DE BESTE TIJDEN OM BIJ VAPIANO TE ETEN?

vapiano-den-haag-restaurant-den-haag-1(p-restaurant,5717)(c-0)Degenen die vaker naar de Vapiano gaan, herkennen het volgende scenario ongetwijfeld. Je hebt de hele dag in de stad rondgeslenterd en bent lekker wezen shoppen met je vrienden. Jullie besluiten een hapje te eten bij de Vapiano, maar je kijkt op de klok en ziet dat het 18.00 uur is. Oftewel spitsuur bij de Vapi. Wanneer kun je nu echt rustig eten zonder dat je moet vechten voor een tafel en lang in de rij moet staan bij de kok? (Plus de nieuwe specials kaart!)

vapianoVapiano is een Italiaans restaurant met een uniek concept. Bij binnenkomst staat een vriendelijke medewerker te wachten om je een pas te overhandigen (en de befaamde vraag te stellen: “bent u bekend met het concept?” Waarop de die-hard Vapiano fan altijd lichtelijk geïrriteerd een “ja” weet te kermen.) waarop alle bestellingen elektronisch worden bijgeschreven. Na afloop kun je dan alles in één keer afrekenen.

Onderweg naar de open keuken maak je een keuze uit verse pasta’s, handgemaakte pizza’s, antipasti en verrukkelijke desserts. De kok maakt alles vers voor je neus klaar, wat handig is als je wat extra knoflook in je pasta wilt. Ook presenteert Vapiano elke maand hun nieuwe specials kaart. Een aantal gerechten voor iedere categorie. Wil je weten wat de specials voor de maand september zijn? Scroll dan naar het einde van dit artikel.

Vapiano heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en in Den Haag. Het concept van de keten loopt onwijs goed in Nederland waardoor het nogal druk kan zijn tegen etenstijd. Wij hebben voor jullie de beste tijden om bij de Vapiano te eten op een rijtje gezet. Handig voor als je vanavond een hapje wilt eten in de stad!

Vapiano Amsterdam 1:

vapiano amsterdam 1Vapiano Amsterdam 1 zit tegenover Nemo, naast de OBA en vlakbij het station. De ideale locatie  voor een snelle hap voordat je de trein in moet of nadat je gestudeerd hebt in de OBA. Deze Vapiano locatie is doorgaans niet zo druk als de andere Vapiano locaties. Amsterdammers eten vaak na 19.00 uur dus is het voor die tijd prima te doen. Zorg dat je in de zomermaanden een plekje bemachtigd buiten op het balkon. Mensen kijken en lekker eten, wat wil je nog meer?

Vapiano Amsterdam 2:

Vapiano nummer 2 zit midden in de stad aan het Rembrandtplein en is groter dan Vapiano 1. Wezen shoppen in de Kalverstraat? Dan is dit de juiste locatie! Hier hebben ze de lekkerste pasta carbonara. Kom wel rond 18.00 uur, want dan is het nog net rustig.

“Ik ben gék op de toetjes van Vapiano. Regelmatig met vriendinnen een vroege film gepakt om daarna alle toetjes bij Vapi uit te proberen. Van de hoofdgerechten kies ik vaak uit de homemade pizza’s. Yummie!” – Ayla

Vapiano Den Haag:

Vapiano Den Haag is de eerste vestiging van de keten (geopend in 2007) in Nederland en is gelegen op het Buitenhof. Trek in een homemade pizza crudo voordat je naar de bioscoop gaat? Hier moet je wezen! Deze vapiano is echter vrijwel altijd druk dus let op als je tussen 16.30 uur en 19.30 uur wil eten. Tip: loop vooral naar boven, daar zijn ook veel zitplaatsen beschikbaar en is de sfeer knusser.

“Alles wat je me voorschotelt van Pasta Gruppo A tot en met C schuif ik zo naar binnen. Pizza crudo is overigens ook HEERLIJK.” – Celine 

Vapiano Rotterdam 1:

Vapiano Rotterdam 1 begint vanaf 17.30 druk te worden en vanaf 18.30 uur tot en met 20.00 uur is het spitsuur. Vermijd die tijden, maar vermijd zeker niet de pasta pesto hier!

Vapiano Rotterdam 2:

Vapiano Rotterdam 2 is zojuist geopend en zit recht tegenover het station. Deze nieuwe vestiging is rustig tijdens etenstijd doordat het net geopend is. Dat betekent: nog geen last van spitsuur!

“Het lekkerste en meest simpele gerecht bij Vapiano is voor mij zeker pasta penne met pesto. By far my favourite!” – Lisanne

Specials menu September Vapiano

Foto’s via http://www.vapiano.de/nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s